Om oss

Vi i Varmepumper Bodø hjelper deg å finne den beste varmepumpen til ditt behov gjennom informasjon vi har samlet på vår side. I tillegg har vi en uforpliktende og gratis tjeneste der du kan innhente tilbud fra flere varmepumpeleverandører. Dette gjør at du vil kunne ta gode valg for din privatøkonomi ved å sikre deg en god pris. Det er tross alt liten vits å betale mer enn nødvendig.

Tjenesten

Tjenesten er, som nevnt, helt gratis å benytte seg av og helt uforpliktende. For å innhente tilbud fyller du ett skjema med informasjon om hva slags varmepumpe du er på jakt etter. Deretter vil du innen tre virkedager motta flere tilbud fra forskjellige varmepumpeleverandører. Ettersom det er mange leverandører i Norge, er konkurransen høy og du vil på denne måten sikre deg svært gode priser. Når du har mottatt tilbud er det bare å sammenligne og velge det tilbudet som er best på pris og kvalitet på varmepumpen.

Hvorfor varmepumpe?

Varmepumper blir stadig mer populært fordi det er en god form for oppvarming som er rimeligere enn mange andre alternativer og de gir et godt inneklima. Vi i Varmepumper Bodø ønsker å hjelpe deg med din privatøkonomi, derfor vil du kunne spare penger ved å bruke vår gratis tjeneste. Varmepumper vil også senke strømkostnadene dine fordi de er svært varmeeffektive. Det vil si at du bør se på kjøp av varmepumper som en investering.

Ikke glem varmepumpeservice

Etter at du har kjøpt en varmepumpe er det viktig at du vedlikeholder den for å sikre optimal ytelse og en lang levetid. I tillegg er det viktig å ha jevnlig varmepumpeservice en gang i året eller annen hvert år. De fleste varmepumpeleverandør tilbyr slik service, men for å sikre deg en god pris kan du benytte vår tjeneste for å innhente flere tilbud.

Slik hjelper vi deg

På vår nettside vil du få en god oversikt over flere varmepumpeleverandører i Norge og informasjon du trenger for å finne den beste varmepumpen til din bolig. Videre vil du kunne innhente mange tilbud gjennom ett enkelt skjema, og deretter sammenligne for så å takke ja til det beste tilbudet. Dette gjør at du finner en god varmepumpe du blir fornøyd med til en god pris.

Finn beste varmepumpe i Bodø

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Bodø, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Luksus med kjøling

Varmepumpe er luksus i hverdagen, tenk så enkelt og greit å alltid ha det behagelig hjemme – også når det er på sitt varmeste ute. At temperaturen inne er på et behagelig nivå er de aller fleste avhengig av for å få sove godt om natten. Med en varmepumpe...

les mer

Aircondition med varmepumpe

Blir det for varmt i boligen om sommeren? Er det vanskelig å sove? Da kan en varmepumpe med aircondition være løsningen du har lett etter! Selv om vi i «kalde» nord ikke er de som klager mest over varme, så har vi hatt somrer som har vist seg fra sin beste...

les mer