Ta kontakt

Dersom du har spørsmål angående varmepumper eller montering og installasjon bør du ta direkte kontakt med en varmepumpeleverandør. Øvrige spørsmål du har kan du få svar på ved å ta kontakt med oss gjennom skjemaet under.

Kontakt

13 + 4 =

Faq

Hva koster en varmepumpe?
Mange varmepumpeleverandører selger varmepumper av samme merke med priser som varierer mye. I tillegg varierer priser ut ifra hvilken varmepumpe man ønsker. Derfor bør man alltid be om flere tilbud for å sikre en god pris. For å gi deg en omtrentlig pris ligger en varmepumpe på 15 000 til 20 000 kroner, der det vil komme et tillegg på montering på ca. 4000 kroner.
Hvilken varmepumpe er best?
Den beste varmepumpen på markedet er den du blir fornøyd med som dekker dine behov og passer i din bolig. Det finnes utrolig mange forskjellige varianter, og du bør derfor finne en som passer i den klimasonen du bor i, til din boligstørrelse og som gir en ytelse som dekker ditt behov. Ved å svare på disse faktorene vil du ha kommet et godt stykke på vei til å finne den beste varmepumpen for deg.

Finn beste varmepumpe i Bodø

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Bodø, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!